© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
Zwaar gewonde bij flat brand Admiraal de Ruyterlaan
foto Wessel Kok
Hilversum - 27-05-2023
Zaterdagavond rond 22.15 moesten de hulpdiensten uitrukken voor een brandlucht in een woning aan de Admiraal de Ruyterlaan in Hilversum. Een buurvrouw rook vuur en alarmeerde de hulpdiensten. De weg is afgezet met linten. De brandweer heeft een deur moeten inzagen om binnen te komen. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen en een hoogwerker ter plaatse. De weg werd afgezet met linten en meerdere omliggende appartementen werden ontruimd. In een kamer op de tweede etage werd een zwaargewonde man aangetroffen. Hij zou wel aanspreekbaar zijn geweest. Een traumahelikopter werd gealarmeerd, maar niet afgewacht; de ambulance vertrok met spoed naar het ziekenhuis.

Een brandweerwoordvoerder liet weten dat de kamer waar de man gevonden werd volledig zwartgeblakerd was. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De omliggende woningen werden na enige tijd weer vrijgegeven. Medewerkers van Stichting Salvage kwamen ter plaatse voor de betreffende woning, maar ook voor het appartement van de directe buren.

Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/2006brand/main/index.html?menu=zoeken&id=111000464368&web=link111000464368

Tekst van: © Wessel Kok - Hilversum
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg