© 2006 Holland Pers    
Heeft u een nieuws foto? Klik hier            
 
verdachte aangehouden na steekpartij in Hilversum
foto Wessel Kok
Hilversum - 01-03-2019
Een 37 jarige man raakte vrijdagmiddag 1 maart zwaar gewond bij een steekpartij op de Vaartweg. Agenten troffen in de woning de zwaar gewonde man aan. Het slachtoffer is in middels geopereerd aan zijn verwondingen en zijn gezondheidstoestand is stabiel. Een 58-jarige man melde zich later die dag bij het politiebureau hij werd vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij het steekincident aangehouden. De recherche is op zoek naar mensen die vrijdagmiddag rond 16.00 in de omgeving van de Vaartweg en witte VW Golf hebben gezien deze reed met hoge snelheid weg na het incident heeft u tips bel dan met 0900-8844 EERDER BERICHT: Bij een conflict tussen twee personen aan de Vaartweg in Hilversum is vrijdagmiddag een zwaar gewonde gevallen. Er is een traumahelikopter uit Rotterdam ingezet deze is buiten de gemeente Hilversum geland. Er zijn bij de Vaartweg veel agenten met kogelwerende vesten ter plaatse. Volgens een politiewoordvoerder ontstond er een meningsverschil over een verkoop. Dit ontaarde in een handgemeen en later in een steekpartij.
Het slachtoffer zou veel bloed zijn verloren en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In totaal waren er zes politieauto's en twee ambulance's ter plaatse op de Vaartweg. De politie is nog tot aan het begin van de avond druk bezig geweest met onderzoek ook zou er een auto met Duits kenteken door een takelwagen zijn op gehaald of die er wat mee te maken heeft is nog niet duidelijk.

Reportagelink: http://www.112actueel.nl/cgi-bin/2006brand/main/index.html?menu=zoeken&id=111000464196&web=link111000464196

Tekst van: © Wessel Kok - Hilversum
112Actueel.nl

<<< Vorige bericht Voorpagina Volgende bericht >>>

Foto's Klik op een foto voor een vergroting

Reageer op dit bericht
Naam:
E-mail adres:
 
(geldig e-mailadres)
E-mail adres zichtbaar
Reactie:
    
Verdien geld met u tip
112actueel Tiplijn
06-13047444
Klik hier voor meer uitleg